Milliyetçi Hareket Partisi Giresun Merkez İlçe Başkanı Denizhan Usta, Giresun İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammet Bulut’u ziyaret etti.
İlçe Başkanı Usta’ya yönetim kurulu üyeleri de eşlik ederken, İl Sağlık Bulut, şehir genelinde yaptıkları sağlık yatırımlarından bahsetti.
Giresun’un sağlık alanındaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken Bulut’un Giresun için şans olduğunu dile getiren Usta, Giresun İl Sağlık Müdürümüz Muhammet Bulut hocamıza misafirperverliği için öncelikle teşekkür ediyorum. Her daim ulaşabildiğimiz, şehrimizde yaşayan insanlarımızın her zaman yardımcısı olan İl Sağlık Müdürümüze şahsım ve yönetim kurulumuz adına şükranlarımı sunuyorum.
Böylesi bürokratların her zaman yanındayız. Kendisine başarılar ve kolaylıklar diliyorum dedi. İl Sağlık Müdürü Bulut ise ziyaretlerinden dolayı Usta ve yönetimine teşekkür etti.




“Projeleri Birbirine Karıştırmak Hatadır”
Bulancak Belediyesi’nden Yetim Çocuklara Sıcak Bir Yuva
ALTIYAPRAK YENİ GÖREVİNE ATANDI!
2. Lig ve 3. Lig’e 2 hafta ara verildi
GİRESUN ŞEHİTLİK ANITI YENİ ÇEHRESİNE KAVUŞTU
Şenyürek: “Karanlık ne kadar derinse, sabah o kadar yakındır!”
AYTEKİN ŞENLİKOĞLU’NDAN ZİYARET!