SON DAKİKA

Giresun Tarafsız Gazetesi

BU SEVDA BİTMEZ!

BU SEVDA BİTMEZ!
Bu haber 16 Şubat 2024 - 17:17 'de eklendi ve 159 kez görüntülendi.
Spread the love

31 Mart Yerel Seçimlerinde AK Parti’den aday gösterilmeyen Mehmet Emür, sürpriz bir siyasi hamle yaparak tercihini Yeniden Refah Partisin’den yana kullandı. Yeniden Refah Partisinden aday olduğunu belirten Emür, yazılı bir açıklamada bulundu. Yapmış olduğu yazılı açıklamada;

‘’Değerli abilerim kardeşlerim öncelikle hepinize Allah‘ın selamı ile selamlıyorum bu iletiyi olanları benden duymanız ve bilgilendirme amacıyla gruba yolluyorum.Bu söyleyeceklerimin hepsinde Allah şahidimdir ki ne bir riya ne bir samimiyetsizlik ne de bir yalan vardır. Söyleyeceklerime gruptaki bazı arkadaşlar da şahittir.

Aday açıklanmasından sonra değerli kardeşimiz Tuncay Arışan’ın açıklanması üzerine gerek büyüklerim gerek dostlarımızla acilen yaptığımız istişareler sonucunda nefis yapmamamız gerektiği aday arkadaşımızın yanında durmamızın gerektiğini ve her çalışmaya katılmasak da önemli çalışmalarda aday arkadaşımızın yanında durmayı siyasetin uzun süreçte bir süreç olduğunu sabırlı itinalı bir tavır sergilememiz kararını aldık.

Daha sonra aday arkadaşın bizi arayıp görüşmek istediğinde kendisine başarılar dilediğimiz kendisinin gayet temiz dürüst bir arkadaş olduğunu herkesin belediye başkanı olmak istemesinin demokratik hakkının olduğunu beyan ettik.

Değerli aday arkadaşımızın yanımda olan bir arkadaşımız da bu işin çok güzel olacağını birlik beraberlik olacağını çok iyi bir karar olduğunu beyan etti. Fakat aday arkadaşımız bir şey söylemeyerek bu işi düşüneceğini istişare edeceğini ve sabaha akşama geri döneceğini beyan etti. Hiçbir şekilde bir dönüş yapmadı 3 – 4 gün cevap bekledik hiçbir şekilde cevap gelmedi. Daha sonra aldığımız bilgilerden parti içinde Mehmet Emür’ün hiçbir adayının ne listede olacağı ne partiye girebileceği beyanını duyduk bu bizi çok üzdü. Tekrar arkadaşlarımızla istişare ederek tamam madem bizi istemiyorlar o zaman biz de seçimde onları rahat bırakalım seçim günü geldiğinde gidelim AK Parti oyumuz atalım diye karar aldık. Fakat daha sonra bizim arkadaşlarımızın hiçbirinin partiye girmesinin istenmediği ve kendilerinin eğer belediyeyi kazandıklarında müfettiş getirerek gerekli incelemelerin yapılması gibi beyanlarda bulunduklarını duyduk. Üzüldük ama bunları da dikkate almadık. Bu esnada bir taraftan da gerek genel durumu görmek gerek de milletimizin ve arkadaşlarımızın başka yerden çıkalım baskısı üzerine bir anket yaptıralım dedik. Hatta ankette kendimizi bağımsız koyalım en azından bize çık diyen arkadaşlara anketi göstererek bakın arkadaşlar bizim ayrı yerden çıkmamızda bu iş olmayacak partimize zarar vereceğimizi göstermek amacıyla anket yaptırdık. Biz bu niyetle ve sonuçla anketin çalışmasını beklerken ankette çok ilginç sonuçlar çıktı. Anketi özellikle beş güne yaydık ki hem arazideki çalışmaların sonucu nereye varıyor bunu görmek için. İlk gün benimle aday kardeşimizin arasında giderken aday kardeşimizin arazide maalesef tanınmamasından dolayı oyu düşmeye bizim oyumuz yükselmeye başladı. Son gün aradaki fark baya açılarak açık ara önde çıktığımızı gördük ve anket firması ile yaptığımız istişarelerde bizim çıkmadığımız taktirde kızgın ve küskün olan seçmenlerin üçüncü adaya oy vereceği ve seçimin kaybedeceğini söylediler dolayısıyla hem ankette birinci çıkmamız hem de bu tepki oyların başka tarafa kaçmaması için Yeniden Refah Partisinin Cumhur ittifakı olması Cumhurbaşkanımıza değer vermesi, bizim cumhurbaşkanımıza ve sizlere olan sevgimizin baki kalacağı bitmeyeceği düşüncesiyle daha fazla oyu olan başka partilerden de teklif olmasına rağmen Cumhur ittifakının ortağı olan Cumhurbaşkanımıza saygıda kusur etmeyen Yeniden Refah Partisi’nden aday olmaya karar verdik.

Değerli kardeşlerim biz bu seçimi alacağız ve sonrasında yine sizlerle birlikte olacağız bu seçimin üçüncü partiye gitmesine ve Giresun tarafından yapılan komple projelerine müsaade etmeyeceğiz. Bu seçimi alacağız ve yeniden birlikte olacağız.

Allah şahidimizdir biz bu seçimi alacağız ama ola ki bir şey olursa isteriz ki Tuncay kardeşimiz kazansın. Benim hakkım hepinize helal olsun haklarınızı helal ediniz. Bu sevda bitmez. Bir Sevdadır Keşap’’ dedi.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
POPÜLER FOTO GALERİLER
SON DAKİKA HABERLERİ
İLGİLİ HABERLER