Giresun Tarafsız Gazetesi

Tirebolu’da aday adayları belli olmaya başladı

Tirebolu’da aday adayları belli olmaya başladı
11 Kasım 2023 - 13:18
Spread the love

Giresun Çotanak Off-Road Kulübü Başkanı Akın Aras, Mahalli Seçimler İçin AK Parti’den Aday Adayı Olduğunu açıkladı.

 

Giresun Çotanak Off-Road Kulübü Başkanı Akın Aras, yerel yönetimde daha etkin bir rol üstlenmek amacıyla Adalet ve Kalkınma Partisi’nden (AK Parti) Tirebolu’da mahalli seçimlerde aday adayı olacağını açıkladı.

 

Tirebolu’nun sevilen isimlerinden biri olan Aras, yaptığı açıklamada ilçenin kalkınması ve daha yaşanabilir bir yer haline gelmesi için katkı sağlamak istediğini belirtti. Çotanak Off-Road Kulübü’nün başkanlığını yürüttüğü süre boyunca spor, gençlik ve sosyal faaliyetlere verdiği destekle tanınan Aras, bu deneyimini siyasette kullanarak ilçenin potansiyelini daha iyi değerlendirmeyi hedefliyor.

 

Akın Aras, “Tirebolu’nun güzelliklerini ve potansiyelini ortaya çıkarmak, halkımızın yaşam kalitesini yükseltmek için yola çıkıyorum. Sporun ve gençliğin gücüyle bir araya gelerek ilçemizi daha ileriye taşımak için buradayım. Hemşehrilerimizle birlikte Tirebolu’yu daha yaşanabilir bir şehir haline getireceğimize inanıyorum” dedi.

 

Aday adaylığı sürecine ilişkin detayları da paylaşan Aras, önümüzdeki günlerde ilçe halkıyla buluşarak projelerini ve hedeflerini paylaşacak. Akın Aras, mahalli seçimlerde AK Parti’nin aday adayları arasında yer alarak Tirebolu’ya yeni bir enerji getirmeyi amaçlıyor.