Giresun Tarafsız Gazetesi

NECMİ SIBIÇ BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ!

NECMİ SIBIÇ BASIN TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRDİ!
18 Temmuz 2025 - 14:55
Spread the love

Başkan Sıbıç, düzenlediği toplantıda 472 günlük görev süresini değerlendirerek, belediyeyi eleştiren sendikalara da tepki gösterdi.

“472 günde hiç bahane aramadan çalışmaya başladık” diyen Sıbıç, “Hizmet ederken siyasi ayrımcılık asla gözetmedim. İmkanlarımız dahilinde ilçenin her köşesine hizmet götürmeye çalıştık. Belediyenin tesislerinde üreterek ilçenin ihtiyaçlarını karşılıyoruz.” dedi.

Başkan Sıbıç, kendisini eleştiren sendikalara da tepki gösterdi: “İşçilerin tüm haklarının yanlarındayız. Biz 12 kadrolu işçi ile anlaşma yaptık. Ancak yetkili sendika gelip sözleşmeyi imzalamadı. Hiçbir işçimin emeğini yemem, yedirmem. Hepsinin kayıpları ödenecek. Ben 500 personelime zam yapacağım. İstediğiniz sendikaya gidin dedim. Onların sendikası Necmi Sıbıç’tır.” diye konuştu.