Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Yerel Yönetimler ve Dirençli Kentler Birimi’nde görevli Aydın Milletvekili Evrim Karakoz ile Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bulancak Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Necmi Sıbıç ile bir araya geldi.
Ziyarette, belediyenin kurumsal yapısı, devam eden çalışmalar ve ilçeye yönelik projeler hakkında kapsamlı bir değerlendirme gerçekleştirildi. Milletvekillerinin görüş ve önerileri memnuniyetle karşılanırken, Bulancak’ın gelişimi, kent dayanıklılığının artırılması ve Giresun genelinde yerel yönetim hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesine ilişkin karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Buradaki görüşmenin ardından CHP Bulancak İlçe Başkanlığı da ziyaret edildi.
Başkan Necmi Sıbıç, gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek; “Bulancak için attığımız her adımda ortak akla ve iş birliğine önem veriyoruz. İlçemizin geleceğini güçlendirecek her türlü katkı ve görüş bizler için kıymetlidir. Daha yaşanabilir, daha güçlü bir Bulancak için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.
Ziyarete ayrıca; CHP Giresun İl Başkanı Gökhan Şenyürek, Bulancak İlçe Başkanı Yakup Karakaya, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve İlçe Gençlik Kolları da katıldı.




DOĞU TÜRKİSTAN ZULÜM ALTINDA!
GİRESUN SİYASETİNDE İLGİNÇ GELİŞME
2026 MAHSULÜ İÇİN TEHLİKE ÇANLARI ERKEN ÇALMAYA BAŞLADI!
MERHUM MİLLETVEKİLİ CEMAL ÖZTÜRK’ÜN İSMİ YAĞLIDERE’DE YAŞATILACAK
KARAN’DAN SERT AÇIKLAMA!
GİRESUN’DA HEKİMLERE ‘TÜTÜN BAĞIMLILIĞI TEDAVİSİ EĞİTİMİ’ VERİLDİ
KAVGACI BAŞKAN YALAN MI KONUŞTU ?